Etter jobb bar det rett til barnehagen, hentet en ivrig lita tulle, syklet hjem og hoppet i middagslagingen. På planen sto egentlig hjemmelagde hamburgere, meeeeeeen, jeg hadde glemt den kjøttdeigen, så da ble det kylling, potetbåter, enkel fløtesaus og grønnsaker :) Vi er tre stykker til middag, jeg lager 2 kyllingfileter, men fremdeles er det mer kylling igjen :p
Kyllingfilet
Krydder
Olje/stekesmør
Poteter
Grønnsaker
Fløte
Løk
Brunost
Kyllingfilet
Krydder
Olje/stekesmør
Poteter
Grønnsaker
Fløte
Løk
Brunost
- Kutt poteter i båter, vend de i olje med salt, pepper og annet ønsket krydder. Legg de i langpanne eller annen ildfast form.
- Krydre kyllingen med ønsket krydder. Våres ble med salt, pepper, paprikapulver og hvitløk. Stek de rask på hver side, før du legger de i en ildfast form. Stekes i 20-30 minutter. Kommer an på hvor store de er.
- Kutt løken i halve skiver og stek de i pannen du hadde kyllingen i. La det bli blankt og mykt. Hell i fløte og la det koke opp før du tilsetter litt brunost. Smak til med salt og pepper.
- Kutt, skrell og kok grønnsaker.
Åh..det så godt ut:)
SvarSlettKjempe fin blogg du har;) Veldig til inspirasjon for ei som ikke er sånn veldig god på detta med blogging enda;)
Ha en fin dag:)
Tusen takk, Monica :D
SvarSlett