fredag 19. oktober 2012

Helg allerede...

Hvor i alle dager forsvant denne uken??? Det er jo allerede fredag. Føler det var igår svigerfar lurte på om de kunne låne Daniella en natt... Det er faktisk allerede en uke siden. Vi har hatt planer hver eneste dag denne uken, så er jo ikke så rart det gikk så fort ;) Vi hadde til og med planlagt treningsdager... UPS, det gikk ikke som planlagt gitt... Man har avtaler og møter hver dag, men likevel vil man skvise inn litt trening. Avtaler og møter drar ut, og før du vet ordet av det, har du hentet ungen i barnehagen, spist middag, lagt ungen, og slapper av i sofan før det er din tur til å hoppe til sengs, mens man tenker:  Hva skjedde??!! Hvor ble dagen av? Vel, det har blitt aktviteter hver dag, iallefall for min del, men ikke den treningen jeg hadde planlagt. Kanksje i morgen :p ?

I dag var vi igjen på sykehuset. Disse ørene og drena til lillemor er helt på bærtur. Fastlegen vår klarer ikke se begge drena, kun i det ene øret. Legen på legevakta ser begge... Hvem skal man tro på? Jeg har fått øreværk, betennelser og guffe ut av ører helt opp i halsen. Nok er nok. Det finnes grenser for hvor mye man skal ta i mot med åpne armer. Siden slutten på august har lillemor hatt 4-5 ørebetennelser. Etter medisinen er tom, renner det, og hun har vondt. Hun har så og si alltid vondt. Da vi først var i kontakt med sykehuset, fikk vi beskjed om å kontakte fastlegen. Denne gangen ga jeg meg ikke, og vi fikk time relativt kjapt. Legen der skjønte ikke hvorfor vi ikke hadde kommet før. Hurra for kommunikasjon... Fra nå av skal alle kontroller og sånn gjøres på sykehuset. Jippi!

Snuppa og meg på vei til sykehuset.
På vei hjem var vi innom sparkjøp, jula og butikken. Ikke rart tiden går fort, altså... Fikk unnagjort julegave og små nips som trengtes. Svigermor var gavmild idag, så lille tulla vår fikk ole brum regnspill,  is og halloween- og jule hårbøyle. Fikk også med seg godteri og ny termos til "kaffien" hu må ha med i barnehagen :p Hver mandag og onsdag er tur dag, og de dagene kommer hun hoppende inn på kjøkkenet for å lage kaffi. Mandag og onsdag er virkelig fine dager ;)
                
Ene bøylen hun fikk, med nese som blinker. Glade jul, liksom :)
                                        
Snuppa spurte om hun kunne komme på besøk til bestemor, etter vi hadde vært på sykehuset. Regnet da med at vi skulle ut alle sammen, og syns igrunnen det var heeeelt greit :) Etter noe av shoppingen var unnagjort, sa svigermor hun godt kunne ta henne med seg noen timer, også komme tilbake med henne senere. Helt greit for oss, men det ble jo ikke sånn heller. For svigermor sier så fint: Eller, mente hun at hun ville overnatte? Det vet jeg ikke, sier jeg, men du skal ikke se bort fra at hun faktisk vil det. 
Svigermor går da bort til Della og spør: Ville du sove hos bestemor? JAAAA. Case closed :D Det ble jammen barnefri denne helgen også. Heldige?? Gjett om vi er. Skal prøve å få trent i morgen før hun kommer hjem, noe som ikke burde være umulig :D

Det blir derfor ovnsbakt svinefilet, ovnsbakte båtpoteter, grønnsaker, soppstuing og fløtesaus til middag :D Må kanskje sette igang, skal jeg rekke å kutte og skrelle alt som skal ordnes :)

God helg :)
                          
Når barnet er borte, danser vinen til mor på bordet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar