onsdag 7. november 2012

Garlic Chicken

Garlic chicken er en indisk inspirert rett.

Fullkornsris
3 Grønne chili
1dl yoghurt naturell
Koriander
1 pk kyllingfilet
4 fedd hvitløk
1 ss Garam Masala
2 ss Hvitvinseddik


  1. Kutt kyllingen i litt store biter. Legg dem i en bolle, ha litt salt på og eddiken. Bland det godt og la det marinere i 20 minutter
  2. Ha chili, hbitløk, garam masala og koriander i en stavmixer. Kjør det til det er en jevn grønn masse og bland inn yoghurten.
  3. Fordel dette på kyllingstykkene og mariner det i 2 timer. Gjerne lenger hvis du vil. 
  4. Kok ris som anvist på pakken
  5. Ha kyllingen i en ildfastform og stek dette på 220´c i ca 20-25 minutter.
Server gjerne salat og nanbrød til.

Min mat ser litt mer stusselig ut :p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar