søndag 18. november 2012

Kyllingboller i karrisaus


1pk Kyllinkjøttdeig
1-2 fedd hvitløk
2 Tomater
1ss Mel
Ca 0.5 dl vann

2dl Kyllingbuljong
1 Løk
Karrikryder
Chili
Ris

1. Finhakk hvitløk, løk og tomater.

2. Bland vann, halvparten av hvitløken, salt og pepper og mel i kyllingdeigen. Bland dette godt og form til kyllingboller. 

3. Stek på middelsvarme til de er gjennomstekt. Tilsett resten av hvitløken, løk og karri. La det få litt farge.

4.Hell så på buljongen og la det koke litt inn. Tilsett så tomatene og la det småkoke et par minutter.

Ønsker man det litt sterkt, tilsett ønsket mengde chili sammen med løk og hvitløk. Serveres med ris og gjerne salat.


Uff, så trist maten egentlig så ut, hehe. Den smaker bedre enn den ser ut som :)

2 kommentarer: