Enkel og grei hverdagsmiddag.
Karbonader
1 Egg
0.5 ts cayennepepper
Løk
Salt
Vann
Coleslaw
Kål
1 Gulrot
(Kan bruke råkost blanding)
3 ss Yoghurt naturell
Salt
Karri
Stekte båtpoteter
Poteter
Olje
Salt
Pepper
Stekte poteter:
- Skrell potetene og del de i båter
- Hell over litt olje, salt og pepper. Kan gjerne bruke maldonsalt og chili også.
- Bland det godt sammen og stek på 200 grader til de er gjennomstekt.
Karbonader:
- Ha kjøttdeig i en bolle og tilsett egg, finhakket løk, salt, cayennepepper og 1 egg. Bland det godt sammen.
- Form litt store kjøttkaker som du trykker litt ut.
- Stek de på middels varme og etterstek i 5 minutter i ovnen.
Coleslaw:
- Rasp gulrot, strimle kål og ha det i en bolle.
- Ha yoghurt, karri og salt oppi og bland godt. Har du mer kål/gulrot, må du ha mer yoghurt også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar