tirsdag 27. november 2012

Karbonade og coleslaw

Enkel og grei hverdagsmiddag.




Karbonader
1 Egg
0.5 ts cayennepepper
Løk
Salt
Vann


Coleslaw
Kål
1 Gulrot
(Kan bruke råkost blanding)
3 ss Yoghurt naturell
Salt
Karri

Stekte båtpoteter
Poteter
Olje
Salt
Pepper

Stekte poteter:
  1. Skrell potetene og del de i båter
  2. Hell over litt olje, salt og pepper. Kan gjerne bruke maldonsalt og chili også.
  3. Bland det godt sammen og stek på 200 grader til de er gjennomstekt.



Karbonader:
  1. Ha kjøttdeig i en bolle og tilsett egg, finhakket løk, salt, cayennepepper og 1 egg. Bland det godt sammen.
  2. Form litt store kjøttkaker som du trykker litt ut. 
  3. Stek de på middels varme og etterstek i 5 minutter i ovnen. 


Coleslaw:
  1. Rasp gulrot, strimle kål og ha det i en bolle. 
  2. Ha yoghurt, karri og salt oppi og bland godt. Har du mer kål/gulrot, må du ha mer yoghurt også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar